Söker du jobb? Manpower har 300 lediga tjänster som lagerarbetare

Publicerat Sep 28, 2020 4:55:08 PM

På Manpower har vi idag en rekordstor efterfrågan på lagerarbetare – och behöver tillsätta 300 tjänster omgående i Kungsängen. Är du på jakt efter ett fartfyllt jobb, både heltid och deltid, där du får jobba mot uppsatta mål? Sök tjänsten idag!

På Manpower befinner vi oss just nu i en rekordstor rekryteringsfas och behöver tillsätta omkring 300 tjänster i Kungsängen. Vi letar efter lagerarbetare, främst till ett välkänt e-handelsbolag och deras stora klädlager.

Emil Stam fick sitt första jobb via Manpower, och det var på just ett lager. Idag, många år senare, är han Regionchef för bemanning i Mellansverige på Manpower. Enligt Emil är ett jobb som lagerarbete ett perfekt tillfälle att snabbt komma in på arbetsmarknaden och testa på ett jobb där man lär sig mycket.

– Digitaliseringen som sker i samhället har lett till ett ökat behov inom e-handeln och det märker vi av idag. Det finns ett oerhört stort sug efter lagerarbetare i Stockholm och nu är vi på jakt efter personer som är intresserade av att få en grymt bra jobberfarenhet, säger Emil Stam.

De runt 300 tjänsterna som vi ska tillsätta just nu innebär fysiskt arbete, men arbetsuppgifterna behöver inte nödvändigtvis innebära tunga uppgifter. Det kan exempelvis röra sig om att plocka varor i rullvagnar som ska transporteras mellan olika stationer.

Det krävs ingen tidigare erfarenhet av lagerarbete – det är viktigare att du har rätt inställning och vill göra ett bra jobb.

– För de här lagertjänsterna måste man kunna svenska, även om den inte behöver vara perfekt. Just därför är det här jobbet perfekt för den som kanske letar efter sitt första jobb i Sverige. Det är ett bra tillfälle att få in en fot på arbetsmarknaden och en möjlighet att komma på in på stora företag, något som eventuellt kan leda till anställning hos kund senare, säger Emil Stam.

Låter det här som något för dig? Vänta inte – sök idag! Du hittar tjänsterna här.

Tags: extrajobb, lediga jobb, rekrytering, studentjobb

×