Välj ett yrke som ger dig riktigt bra chans att få jobb

Publicerat May 25, 2018 3:03:13 PM

På Manpower hittar vi jobb till cirka 1 000 personer varje månad. Det finns några yrken som vi i stort sett alltid söker nya människor till, CNC-operatör är ett sådant.

En CNC-operatör sköter alltså datorstyrda maskiner för mekanisk bearbetning och tillverkning av detaljer främst av metall inom verkstadsproduktion. Programmeringen görs av operatören själv, eller av en tekniker. Om du inte redan är utbildad CNC-operatör finns det flera vägar att gå för att utbilda sig. Sedan när du är klar är du välkommen att söka jobb hos oss.

Hur är det då att jobba som CNC-operatör? Vi har pratat med Peter Müller som sökt sig till oss på Manpower i Karlskoga och som vi sedan rekryterat till Nobel Biocare.

Manpower - CNC-operatör

Hej Peter, vad gjorde du innan du började arbeta som CNC-operatör?
- Jag vikarierade som boendestödjare och habiliteringspersonal i Karlskoga kommun.

Vilken utbildning har du gått?
– En 2-årig yrkeshögskoleutbildning till CNC-tekniker/Produktionstekniker på Yrkeshögskolan i Karlskoga.

Vad är det som är bra med ditt jobb?
– Jag tycker det är ett varierat arbete med trevliga kollegor och stor möjlighet till utveckling.

Hur har vi på Manpower hjälpt dig att få jobb?
– Genom skolan fick jag kontakt med Nobel Biocare och sedan var det Manpower som skötte själva rekryteringen.

Hur trivs du på Nobel Biocare?
–Jag trivs jättebra! Man känner sig väldigt välkommen!

Om du är intresserad av att jobba som CNC-operatör kan du leta efter lediga jobb på vår hemsida. Kan du tänka dig att flytta till Karlskoga kan det vara bra att veta att Nobel Biocare, som är världsledande inom området för tandimplantat, söker ett stort antal CNC-operatörer från och med slutet av 2018.

Du som är intresserad av lediga jobb på Nobel Biocare är välkommen att kontakta oss via Peter Tagner, pettag@manpower.se, 070-377 46 91.

Tags: Manpower, rekryteringsföretag, bemanning, bemanningsföretag, rekrytering, Tips, CNC-operatör, Manpower Karlskoga, Nobel Biocare

×