Hitta din nästa utmaning med Manpower Matchning

Publicerat Feb 23, 2021 12:58:52 PM

Med Manpower Matchning hjälper vi dig som är inskriven på Arbetsförmedlingen att snabbt hitta ett nytt jobb eller utbildning. Vi ser helt enkelt till att individer och arbetsgivare hittar till varandra! Men hur går man tillväga för att få hjälp av Manpower Matchning, och vilka är fördelarna? Lena Molin, operativ chef på Manpower Matchning, svarar på några frågor.

Att hitta en ny utmaning kan ibland vara svårare än vad man tänkt sig. Att då få hjälp av en personlig arbetsmarknadskonsult som ger dig det individuella stöd du behöver kan göra stor skillnad. Det är precis detta som Manpower Matchning erbjuder – något som resulterat i 8 000 lyckade matchningar sedan starten.

– Vi är en av de främsta aktörerna på marknaden när det kommer till att få ut människor i arbete eller utbildningar. Vi har ett tydligt mål om att framgångsrikt matcha rätt personer med rätt utmaning på kortast möjliga tid. Vi är resultatfokuserade samtidigt som vi tänker med hjärtat och alltid gör det lilla extra för de som söker sig till oss, säger Lena Molin, operativ chef på Manpower Matchning.

Tanken är att det ska vara enkelt att få tillgång till Manpowers matchningstjänst. Det första steget är att skriva in sig på Arbetsförmedlingen och sedan enkelt ansöka om tjänsten.

– Man börjar med att skriva in sig på Arbetsförmedlingen. När man väl är inskriven ber man Arbetsförmedlingen om tillgång till tjänsten Stöd och Matchning. När de har godkänt din förfrågan så kan du välja Manpower Matchning som leverantör av just den tjänsten. Därefter kontaktar vi dig för att boka in en ett personligt uppstartsmöte, säger Lena.

Det finns massvis med fördelar med Manpower Matchning, menar Lena Molin. En av dessa är alla erfarna konsulter och vägledare som hjälper kandidater bena ut sina styrkor, mål och framtidsplaner.

– Den stora fördelen med oss är att det jobbar ett gäng duktiga, erfarna arbetsmarknadskonsulter och karriärvägledare som drivs av viljan att få ut våra kandidater till rätt arbetsgivare eller studier. Vi har hittills fått ut över 8 000 personer i sysselsättning, något vi är väldigt stolta över. Som matchningsaktör är vi måna om att alltid ha våra kandidaters kompetens, förmåga och motivation som utgångspunkt. Tillsammans hjälper vi dem hitta sin egen väg, säger Lena.

Nyfiken på Manpower Matchning? Läs mer på manpower.se/manpowermatchning!

Tags: Arbetsplats, Manpower Matchning, Hållbart arbetsliv, Flexibelt jobb

×