Letar du sommarjobb? Här är några av de lediga tjänsterna vi har just nu!

Publicerat May 4, 2021 2:11:10 PM

Är du mitt uppe i sommarjobbsjakten? Då har du kommit rätt. Vi har handplockat några av de hundratals ledia sommarjobbstjänster som finns på vår jobbsajt just nu, från Sundsvall till Göteborg. Sök dem idag!

Även om den svenska sommaren inte direkt närmar sig med stormsteg så är den ändå snart här. Det innebär att det börjar bli hög tid att dra igång jobbsökandet inför sommaren. Nedan listar vi några av de sommarjobbstjänster som finns på vår jobbsajt just nu – men efterfrågan är hög, så vänta inte med att söka.

Produktionsmedarbetare

Göteborg

En av Sveriges största producenter inom charkvaror, Ingemar Johansson, erbjuder flera tjänster inom produktion och paketering. Är du glad, älskar charkuterier och dessutom arbetsam och har god fysik? Då kan det här vara ett sommarjobb för dig! 

Tjänsten är på heltid och det finns goda chanser till att fortsätta under hösten vid sidan av studier, annat deltidsjobb eller liknande. Läs mer och sök tjänsten här!

Ambulerande receptionist

Stockholm

Är du social och gillar att träffa nya människor? Vad passar då bättre än att jobba som receptionist! Som ambulerande receptionist kommer du att arbeta hos ett flertal företag inom flera olika branscher. Det är en utmärkt chans att knyta värdefulla kontakter i hela Stockholmsområdet.

Tjänsten är en extraanställning med möjlighet att arbeta även under terminernas gång. Den passar dig som har tidigare erfarenhet av något typ av servicearbete med kundbemötande. Läs mer och sök tjänsten här!

Robotmontör

Västerås

Som robotmontör kommer du att jobba i en toppmodern, automatiserad industrianläggning med montering på löpande band. Kanske har du jobbat med montering och har verktygsvana sedan tidigare – eller kanske gillar du att meka på fritiden.

Tjänsten är en heltidstjänst under sommaren med chans till förlängning för dig som är intresserad av att arbeta efter sommaren. Läs mer och sök tjänsten här!

Processoperatör

Falun

Rollen som processoperatör på NKT passar dig som vill ha ett fysiskt arbete. Här kommer du att övervaka en eller flera maskiner och kontrollera tillflödet, tillsammans med ett härligt gäng med mycket humor.

Tjänsten är heltid med varierande arbetstider som är förlagda under dag-, kväll- och nattid. Läs mer och sök tjänsten här!

Kundtjänstmedarbetare

Sundsvall

Som kundtjänstmedarbetare på If Skadeförsäkringar kommer du att ta emot inkommande samtal från företagskunder angående frågor om försäkringar. Det är ett spännande och varierande jobb där en 4 veckor lång utbildning ingår.

Tjänsten som kundtjänstmedarbetare är ett perfekt sommarjobb för dig som studerar och har ambitioner om att fortsätta arbeta extra under studietiden. Läs mer och sök tjänsten här!

Och du – glöm inte att utöver dessa tjänster så har vi just nu hundratals lediga sommarjobbstjänster i vår jobbdatabas. Du hittar dem här!

Tags: Anställning, Tips, Drömjobbet, Unga i jobb, Arbetsliv

×