Mångfald och jämställdhet ger starkare företag

Publicerat Oct 19, 2016 4:59:58 PM

Manpower är en av Sveriges största arbetsgivare. Med den storleken kommer både kraft och ansvar. Kraft att på riktigt skapa förändring, och ansvar för att lyfta de större frågorna på arbetsmarknaden. Vi jobbar dagligen med att hjälpa människor att komma in och komma vidare på arbetsmarknaden, skaffa erfarenhet och förändra sina liv till det bättre. Människor – inte kvinnor eller män, invandrare eller svenskar, unga eller gamla. Det vi är intresserade av är vad du kan, inte ditt kön eller var du kommer från.

https://youtu.be/p-teuzUY3mc

Vi lever idag i en sammankopplad och global värld. Att företag som har en bred mångfald blir mer framgångsrika är inte så överraskande för oss på Manpower. Vi är ju själva ett globalt företag med frågor kring jobb och arbetsmarknad som specialitet. En av de senaste undersökningarna som visar på det positiva sambandet mellan mångfald och framgång är framtagen av McKinsey, och det är från den undersökningen vi hämtat de påståenden som är med i filmen.
Vill du läsa mer om undersökningen hittar du den här.

Ungefär samma sak kommer vår undersökning Manpower Work Life från 2014 fram till. Människor vill jobba på en arbetsplats med stor mångfald – för att man har roligare på jobbet, har lättare att komma på nya idéer och även lättare för att hitta nya affärsmöjligheter.
Mer om den kan du läsa här.

 

Tags: Manpower, nytt jobb, Inspiration, Jämställdhet, Mångfald, ManpowerGroup

×