Manpower Matchning vägleder dig till ett nytt jobb

Publicerat Sep 6, 2017 3:16:50 PM

Manpower Matchning

På Manpower brukar vi säga att alla har rätt till ett jobb. Varje dag ser vi människor få jobb och vi vet att det betyder väldigt mycket. Men det är inte lika enkelt för alla och ibland behövs lite extra hjälp på vägen.

Därför har Arbetsförmedlingen ett program som kallas Stöd och matchning. Du som är inskriven på Arbetsförmedlingen har möjlighet att ansöka.

Manpower Matchning är marknadsledande och Sveriges största leverantör inom Stöd och Matchning. Ring oss gärna på telefon 020-24 40 00 om du har frågor redan nu.

Grundtanken med Stöd och matchning är att öka dina chanser att få jobb eller hjälp att komma igång att studera. Vad människor behöver hjälp med är väldigt olika. Det kan vara konkreta tips och råd som att skriva cv och träna för att gå på intervju eller motiverande samtal och råd kring vad du kan passa för att jobba med. Du kan också få språkstöd där du deltar på ditt modersmål eller via tolk.

Så här kommer du igång med Stöd och matchning

Prata med din arbetsförmedlare och säg att du är intresserad av Stöd och matchning. Om du får ett ja behöver du själv välja vem som ska hjälpa dig.

Det finns många företag som har avtal med Arbetsförmedlingen och erbjuder Stöd och Matchning och det är inte helt enkelt att välja. Manpower Matchning är marknadsledande, finns på 28 orter och är Sveriges största leverantör inom Stöd och Matchning.

Direkt från början påbörjar vi en planering som ska passa just dig. Det enda du behöver göra är att anstränga dig och göra ditt bästa så du hinner lära dig så mycket som möjligt.

Om du har några frågor redan nu kan du ringa oss på 020-24 40 00. Så här skriver vi själva om vårt erbjudande kring Stöd och matchning.

Varmt välkommen till oss på Manpower Matchning.

 

Tags: Manpower, Manpower Matchning, rekryteringsföretag, söka jobb, bemanning, bemanningsföretag, Inspiration, jobb, Matchning, rekrytering, Stöd och matchning, Tips

×