Momir fick drömjobbet med stöd från Manpower Matchning

Publicerat Jun 23, 2021 8:39:53 AM

Arbetssökande Momir hade hittat jobbet han ville ha men behövde stöd genom rekryteringsprocessen. Genom Manpower Matchning fick han det och mycket mer, nu trivs han med sina nya kollegor.

Manpower Matchning är en satsning för att hjälpa individer och arbetsgivare att hitta varandra, bryta utanförskap och verka för en framgångsrik integration. Hittills har Manpower Matchning matchat över 9 500 personer till ett nytt jobb eller studier. En av dem är Momir Jelic från Tyresö.

Momir är högskoleingenjör inom maskin- och energibranschen. När han skulle söka nytt jobb ville han förbättra sina chanser och sökte sig därför till Manpower Matchning. Genom sin personliga arbetsmarknadskonsult Viktor fick han den hjälp han behövde för att lyckas.

– Som arbetssökande har man många frågor och behöver konkreta och riktiga råd. Därför kontaktade jag Viktor direkt när jag hade hittat jobbannonsen. Han hjälpte mig också med intervjuträning, med att skapa en Linkedin-profil och så fick jag öva på att presentera mig själv, berättar Momir.

Med Viktors hjälp fick Momir jobbet som tekniker inom underhållssektorn på Stockholm Exergi och stortrivs. Kollegorna är trevliga och hjälper till med språket och arbetsuppgifterna är omväxlande. Han är mycket nöjd med stödet han fick av Manpower Matchning:

– Jag skulle rekommendera Manpower Matchning till alla jobbsökande eftersom de gav så bra resultat för mig. Som arbetssökande behöver man så mycket stöd man kan få och det får man av dem.

Kan Manpower Matchning vara en språngbräda för dig också? Läs mer om hur du går tillväga här.

Tags: Manpower Matchning, Inspiration, Tips, Drömjobbet, Arbetsliv

×