Testet som testar din vilja att utvecklas

Publicerat Jan 15, 2018 10:00:43 AM

 

Gör testet här

Du gillar säkert att lära dig nya saker. Men hur villig är du egentligen att hela tiden lära dig nytt och utvecklas? Och vilken är just din inlärningsstil? Det får du veta om du gör det här testet.

Vi vet, det finns så många tester att göra överallt, men det här testet är viktigt. Världen snurrar allt snabbare och för att du ska lyckas i din karriär är det viktiga inte vad du kan idag, det är vad du är beredd att lära dig imorgon – och det gäller resten av hela ditt yrkesliv.

Här startar du testet. Först svarar du på 25 snabba frågor, sen har du massor av härlig läsning framför dig från Forbes, Harvard Business Review, Fast Company och oss på ManpowerGroup såklart.

Vill du veta mer om Learnability - viljan och förmågan att utvecklas och lära sig nya saker - kolla in filmen nedan:

 

Är du intresserad av att verkligen utveckla din learnability kan konsultyrket vara något för dig. Att vara konsult på Manpower innebär många möjligheter till komptensutveckling. När du arbetar med olika uppdrag på Manpower ger det dig automatiskt en kompetensutveckling. Utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar. Läs mer om vilka förmåner du får som konsult hos oss!  Om du är ung, gammal, kvinna, man, född här eller utomlands spelar ingen roll för oss. Det viktigaste är att vad du kan och att du vill utvecklas!

Tags: Kompetensrevolutionen, Manpower, Tester, Learnability Quotient, LQ, ManpowerGroup, Learnability, Test

×