Ulrica hittade rätt stöd i arbetssökandet genom Manpower Matchning

Publicerat Nov 17, 2020 10:50:55 AM

Ulrica från Lund hade både drivit eget och jobbat som projektkoordinator inom bland annat hälso- och sjukvårdsområdet när hon ville utöka sin deltidstjänst och se sig om efter nya utmaningar.

Via Arbetsförmedlingen fick hon tips om Manpower Matchning och fick då kontakt med flera arbetsmarknadskonsulter som kunde bidra med allt ifrån personliga samtal, komma med input på CV och erbjuda ett kontaktnät bland arbetsgivare.

Arbetssökandet är en utmaning för de flesta och för Ulrica var det jobbigaste att inte ha ett dagligt sammanhang.

– Det jag uppskattade mest med Manpower Matchning var de stöttande samtalen och det personliga bemötandet. Utöver det praktiska fick jag bra hjälp utifrån var just jag befann mig, säger hon.

I somras hittade Ulrica en annons för en tjänst inom administration på Vaccina i Lund ­– ett av Sveriges största företag som utför antikroppstester. Hon skickade in ansökan och blev erbjuden jobbet redan dagen därpå.

– Ibland har man lite tur och är rätt person, med rätt bakgrund, på rätt plats, säger hon.

Efter ett par månader på Vaccina ser Ulrica ljust på framtiden och har en bra uppfattning om vad hon vill göra framåt i karriären.

Om Manpower Matchning

Manpower Matchning brinner för att få individer och arbetsgivare att hitta varandra, att bryta utanförskap och verka för en framgångsrik integration. Genom programmet får du som arbetssökande hjälp att hitta nytt jobb eller studier via stöd och matchning. 

Vi jobbar målinriktat med att framgångsrikt matcha dig som arbetssökande med ett nytt arbete eller studier på kortast möjliga tid. Du rustas med kraftfulla jobbsökarverktyg för att du ska hitta vägen som tar dig vidare i ditt arbetsliv. Som en del av Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag, Manpower Group, är vi experter på att matcha kompetens och har ett kontaktnät av tiotusentals arbetsgivare över hela landet.

Du hittar mer information om Manpower Matchning här!

Tags: Manpower Matchning, Anställning, Inspiration, Stöd och matchning, Tips

×