Därför väljer många att jobba som konsult

Publicerat Sep 11, 2017 6:08:55 PM

https://youtu.be/Tk3qzrX9Aqo

Att arbeta som konsult skapar inte bara möjligheter att skaffa sig bred erfarenhet på arbetsmarknaden. Fördelarna gör att många väljer att fortsätta som konsult även när andra erbjudanden ges. Men vad innebär det egentligen att jobba som konsult?

Variationen och den breda erfarenhet som konsulter erbjuds lockar många, men samtidigt finns det några vanliga missuppfattningar och fördomar kring hur anställningsformen ser ut.

"När du jobbar på Manpower är du anställd hos oss. Det är vi som betalar ut din lön och ser till att du får jobba på schyssta villkor, men du jobbar hos våra kunder, de företag som behöver just din hjälp. Det är alltså vårt jobb att hitta jobb till dig, Anställningen garanterar exempelvis kollektivavtal, sjukförsäkring och friskvårdsbidrag" säger Cristina Quarles på Manpower.

5 fördelar med Manpower

Här kan du läsa mer om förmåner och erbjudanden för konsulter.

Det är inte ovanligt att gå över från att vara anställd som konsult till att få anställning hos ute hos någon av kunderna.

"Det är vi bara glada för. Det innebär inte bara att vi har hjälpt någon att hitta ett kul jobb utan också företaget att hitta en bra person att anställa. Samtidigt ser konsultcheferna på Manpower att det är många som ändå väljer att jobba kvar som konsulter. En förklaring är att det är både roligt och utvecklande att jobba på flera olika företag", menar Cristina.

Testa konsultjobbet du också. Skapa ett konto på vår sajt, ring ett kontor i din närmaste stad och be att få prata med någon på kontoret, så ser vi var du skulle kunna passa in. Om du är ung, gammal, kvinna, man, född här eller utomlands spelar ingen roll för oss. Det viktigaste är att vad du kan och att du vill utvecklas.

"Det är bara du som sätter gränsen för hur långt du kan gå"

Välkommen till oss på Manpower.

 

 

Tags: Manpower, nytt jobb, rekryteringsföretag, söka jobb, bemanning, bemanningsföretag, extrajobb, jobb, rekrytering, studentjobb, Tips

×